Kandidaten

De beste kans op een nieuwe baan!

Het vinden van een nieuwe baan is een serieuze zaak. Een beslissing genomen na twee of drie gesprekken van ruim één uur kan het verdere verloop van je carrière bepalen. Bij Independent Engineering zijn wij ons goed bewust van dit belang. Wij zullen je sollicitatie dan ook altijd serieus, discreet en vertrouwelijk behandelen. Daarnaast is het ons beleid om de sollicitatieprocedure zo transparant mogelijk te maken en zullen we je regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Wij zullen alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te begeleiden, uiteraard heb je je slagingskans zelf in de hand: kijk daarom bij sollicitatietips om te kijken of hier nog bruikbare tips voor jou bij zitten!

LinkedIn: Professional Social Community voor engineers

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en/of wil je graag netwerken met professionals in jouw sector?
Voeg dan onze groep toe aan jouw netwerk:

Volg ons op Twitter en ontvang alle nieuw geplaatste vacatures direct in jouw tijdlijn

Op ieder moment van de dag vacatures voor bij zien komen? Dat kan als je ons volgt op Twitter. Al onze nieuwe vacatures worden direct door geplaatst waardoor je de eerste bent die de vacatures ziet. Ook kun je onze consultants volgen, zo kun je ze eenvoudig vragen stellen, op de hoogte blijven van zijn of haar actuele vacatures, of gewoon jouw consultant beter leren kennen.  

iPhone App

Via onze iPhone App, kun je op ieder moment van de dag, overal onze actuele vacatures bekijken. Op intuïtieve wijze selecteerd u een categorie en scrolled u door de vacatures.

Wijzig of maak jouw Job Search Agents. Een Job Search Agent zorgt ervoor dat je direct bericht per e-mail ontvangt wanneer wij een nieuwe vacature invoeren die voldoet aan het door jou ingestelde profiel. Je kunt meerdere Job Search Agents maken.

Elke dag de laatste vacatures via RSS

Als je elke dag naar Independentrecruiters.nl surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina. Als er een interessante vacature bij zit, klik je simpelweg op de kop, die je naar de betreffende pagina brengt. Je kunt zelf je RSS-feed bepalen door onderstaand de bij jou passende instellingen op te geven. De vacatures die je daarna ontvangt zullen passen bij deze instellingen. Ga naar onze RSS-pagina om je persoonlijke nieuws samen te stellen.
Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close