Niek van den Brink

Niek van den Brink
Naam: Niek van den Brink
Mobiel: +31 6 5757 4882

Profiel:

In mijn 15 jaar ervaring in de Horeca heb ik altijd gestreefd naar het verlenen van de beste kwaliteit in service. Ook als Recruitment Consultant blijf ik de nadruk leggen op deze kwaliteit. Zowel richting kandidaat als opdrachtgever. Iemand een stukje verder helpen, een opdrachtgever aan de juiste kandidaat helpen en er zelf ook nog eens wat van leren, is wat dit werk zo fantastisch maakt. Logischerwijs ben in binnen de Independent Recruiters Groep begonnen binnen het label Hospitality, waar ik vooral heb bemiddeld in operationeel leidinggevende rollen binnen de Horeca.

Na elf maanden heb ik de kans gekregen om mijn natuurlijke nieuwsgierigheid en persoonlijke interesse in de techniek, in te zetten binnen het label Independent Engineering. Een hele andere wereld, waarin nog veel voor mij te ontdekken en te leren is. Met mijn open blik en mensgerichte manier van werken, probeer ik professionals op kwalificaties, maar voorál op persoon te matchen met mijn opdrachtgevers.

Widget:

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close